Anskaf en trampolin til din have og glæd dine børn

26 november 2020 Astrid Pedersen

Ser du gerne at ungerne kommer lidt mere ud i solen og lege – og sidder de i stedet på deres værelser med næsen i deres tablets og spil konsoller? Så bør du overveje hvorledes du kan hamle op imod de digitale platforme, som på nærmest hypnotiserende vis tryllebinder børn og unge og stjæler kostbar tid. Tid, der kunne have været brugt på opbyggelig leg og sund aktivitet udendørs, i stedet for på passiv underholdning.

Det kan godt være rigtig svært at få lokket ungerne ud af hulen og ud i haven. Men med en havetrampolin har du rigtig gode chancer for at opnå dit mål.

Hvad er fordelene ved en trampolin i egen have?

Du har sikkert lagt mærke til de mange store havetrampoliner som befolker haverne tilhørende villaer og parcelhuse rundt omkring i Danmark. Måske har du tænkt at det virker som et modelune som hurtigt driver over. Men faktisk er der en grund til at havetrampolinen er så populær.

De fleste børn er nemlig vilde med at lege på trampolinen og kan faktisk nærmest blive helt afhængige af det. Gennem leg og træning på en havetrampolin styrker barnet sin balance sans samt evnen til koordination af krop og bevæge apparat. Når disse sanser og egenskaber stimuleres udvikles såvel kognitive som motoriske evner. Samtidig styrkes barnets muskulatur – og ved at indøve nye teknikker og spring bliver barnet bedre til at fokusere på opgaven.

Der er, med andre ord, lutter fordele ved at investere i en trampolin til haven. Du vil i tilgift opleve at børnene er mere trætte om aftenen. Dette betyder at ungerne sover igennem, og er bedre udhvilede næste dag. Og så kan du glæde dig over at børnene får den luft og aktivitet du har ønsket dig.

Du kan læse mere om trampoliner til haven på husblog.dk.

Flere Nyheder