Døs ikke for meget hen i en havepool med videre

31 marts 2021 Anders Lundtang Hansen

Det er bare virkelig skønt med sådan nogle havepools, så man kan have ens egen svømmepøl, uden man skal have bøvlet, bruge tiden og betale pengene på at få bygget en fast i haven.

Her kan man have en, som man folder ud, bruger i længere eller kortere perioder, og så kan man flytte den rundt, og den er noget billigere at benytte i længden, end hvis man vil anlægge sig sin egen svømmepøl, der skal lægges permanent i haven.

Hvis man således er i en varm periode om året, så kan man jo have den fremme nogle dage i træk eller endnu længere, og det bliver bare dét, som man glæder sig til at komme hjem og køle ned i efter en lang – og svedig – arbejdsdag.

Men som bekendt kan man jo også drukne i en vandpyt, hvis man vender med hovedet nedad, så man skal faktisk også passe på med sådan en havepool.

Vær ikke alene i din havepool

Den mest enkle måde at være på den sikre side med sådan en havepool er på samme måde, som når man giver små børn adgang til havepoolen: de skal være under opsyn.

For det kan godt være, at man er en voksen person, men hvis man nu falder og slår sig i poolen, fordi der er glat, kan man ende med hovedet nedad, så man eventuelt drukner.

Måske døser man lidt hen, som vi skrev i overskriften her, og så har man krampe, når man vågner igen, da man er gledet lidt ned under vandet, at man ikke kan komme ordentligt op igen.

Selv mindre farlige situationer kan opstå, men nu var det bare lige sat på spidsen.
Så det bedste er helt klart, at man altid nyder en tur i den havepool sammen med andre, eller man i det mindste ved, at der er nogle, der kan holde øje med en imens.

Flere Nyheder