Drømmer du om forførende lingeri i plus size?

Lingeri er vejen frem, når du vil skabe romantik i soveværelset. Lækre g-strenge, frække teddys, forførende korsetter eller en corsage. Der er mange muligheder. Men hvor finder du alt dette lækre og frække lingeri i plus size størrelser? Læs med her. 

Forkæl dig selv og din partner med special lingeri

Lingeri er både forkælelse for dig selv og for din partner. Det kan være med til, at du føler dig bedre til pas. Og så kan det få stemningen i soveværelset til at stige. Der findes mange typer lingeri udover bare bh og trusser. Special lingeri kan være alt fra en teddy, hofteholder og bodysuit til korset, corsage, babydoll og g-strenge. Hvad skal du så vælge? Det er helt op til dig. Hvad din og din partners smag er. 

G-strenge – klassikeren over den alle. Vi kender og elsker den. 

Teddy / body – minder lidt om hinanden og er typisk tætsiddende og i tyndt og måske gennemsigtigt stof, f.eks. med blonder. 

Korset – strammes ind med snore, der giver et forførende og frækt look. 

Opdag plus size lingeri hos Love-Lingeri

Hos Love-Lingeri finder alt det frække og forførende lingeri, som du overhovedet kunne drømme om. Bedst af alt, så findes alle deres lækre styles i plus size størrelser. Det bliver derfor ikke nemmere at iklæde dig forførende lingeri, lige meget hvilken størrelse du er. 

I deres store shop finder du alle de klassiske typer special lingeri. Her kan du virkelig gå på opdagelse. Finde den perfekte forkælelsesgave til dig selv. Eller noget frækt og lækkert at forkæle kvinden i dit liv med. Til at overraske manden med på hans fødselsdag eller til jeres bryllupsnat. Der er mange muligheder. 

Opdag hele udvalget af special lingeri i plus size størrelser hos Love-Lingeri. Besøg deres forførende hjemmeside i dag, og skab en fræk stemning i soveværelset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *