En boligadvokat kan opdage fejl i forbindelse med huskøb

En ejendomsmægler vil typisk ikke bevidst prøve at snyde dig. Det er kun meget sjældent, at det sker. Men når du skal købe bolig på Frederiksberg, er det vigtigt at huske to ting. For det første at ejendomsmægleren repræsenterer sælgeren og ikke dig. Ejendomsmæglerens vigtigste mål er i sidste ende at få boligen solgt. Selv en nok så forstående ejendomsmægler vil altid prøve at vende din tvivl, så du får lyst til at købe. For det andet er det vigtigt at huske, at ejendomsmægleren kan lave fejl. Der kan være ændringer ved boligen, han eller hun ikke har hørt om, eller nogle papirer, som han eller hun har glemt at vedlægge. 

Det er derfor en god ide at hyre en boligadvokat til at se papirerne igennem, når du skal ud og købe en bolig. Du kan nemt finde en boligadvokat Frederiksberg. Det kan for eksempel være Hviid Advokater, der har mange års erfaring fra branchen. De er grundige og effektive og kan derfor hurtigt finde ud af, om det er en god handel, du er ved at gøre, eller om du bør lade være med at købe boligen. 

Du behøver ikke at have kontaktet Hviid Advokater flere måneder i forvejen. Når du finder en bolig, som du er interesseret i, kan du samle de forskellige papirer sammen og sende dem til dem. De læser så papirerne igennem. Hvis der er nogle papirer, der mangler, sørger de for at indhente dem. De får derfor dannet sig et meget præcist billede af, om det er en god bolighandel, du er ved at indgå. Hvis de mener, at det er det, kontakter de dig og siger, at du roligt kan købe boligen. Hvis de ikke mener, at det er det, fortæller de dig hvorfor. 

Det betyder dog ikke, at du ikke skal købe. Der kan være mange forskellige grunde til, at din boligadvokat siger, at du lige skal tænke dig om. Det kan være, at der vil komme til at være nogle forbedringer på huset, som det lige nu er dig, der skal betale for, men som du ikke har fået et afslag i prisen for. Det vil du som regel kunne tage op med sælgeren og ejendomsmægleren. Så vil det være muligt for jer at finde en løsning. Her kan det også være en god ide at have din advokat inde over, da det er ham eller hende, der har alle de relevante fakta.