En butt plug er et rart stykke legetøj

Vi understreger lige med det første, at når vi skriver “rart legetøj” i overskriften til denne artikel, så mener vi selvfølgelig som voksenlegetøj i forbindelse med seksuel udfoldelse og ikke som noget, du skal give til børn at lege med.

Selvom meget sexlegtøj umiddelbart kan forekomme at være tiltænkt det ene eller andet køn, selvom man forsøger i disse tider at udviske den opfattelse (omend noget sexlegetøj specifikt er tilegnet et bestemt køn), så er det fine ved en butt plug, at den ikke forskelsbehandler.

En butt plug kan nemlig give stimulation for begge (hoved)køn og resultere i orgasme på den anale indføring, hvis man benytter en butt plug korrekt, har fundet den rette butt plug, der stimulerer en bedst, og ellers bare øver sig fremad med den enten alene eller med ens partner – øvelse gør som bekendt mester.

Det er nemlig med ganske stor sikkerhed blevet bekræftet, at manden har et officielt g-punkt lidt inde i sin endetarmsåbning. Beviseligt er det i hvert fald, at mange mænd oplever nydelse ved stimulering i endetarmen, hvorfor en butt plug kan være god at benytte dertil.

En butt plug er i og for sig en lille udgave af en vibrator eller dildo, når man kigger nærmere på den. Den breder sig langsomt ud for at slutte et tyndt sted og afrundes af en “stopklods”, hvilket kan være en sugekop, så man kan påsætte ens butt plug, hvor man selv lyster og udnytte den derfra.

Denne her anførte stopklods gør, at butt pluggen ikke smutter op i endetarmen og forsvinder, og samtidig skal den heller ikke særligt langt ind for at give nydelse.

Et godt tip herfra skal dog lyde, at man langsomt skal stimulere endetarmsåbningen til at tage imod en butt plug, da den anale region som udgangspunkt ikke er tiltænkt seksuel leg, omend det føles rart. 

Og så skal man huske at bruge glidecreme dertil.