Få en erstatningsadvokat der er 100 procent på din side

Er man kommet til skade i forbindelse med en ulykke, så har man i langt de fleste tilfælde ret til en erstatning. Spørgsmålet er dog ofte, hvor stor erstatningen skal være. Det er helt sikkert, at forsikringsselskabet gør alt for at betale så lidt som muligt. Du har derfor behov for en erstatningsadvokat, der udelukkende arbejder for at optimere din sag. En sådan erstatningsadvokat kan du let og hurtig finde hos Hviid Advokater. Hos Hviid Advokater kan du få landsdækkende service med udgangspunkt i de lokale forhold i alle de store danske byer. Hviid Advokat har nemlig kontorer i alle de store danske byer, og stort kendskab til de forhold, der gør sig gældende i de enkelte steder.

Hos Hviid Advokater kan du altid få en erstatningsadvokat, der er specialiser i personskadeerstatning. Så når du er kommet til skade ved et færdselsuheld, eksempelvis har fået et piskesmæld eller anden personskade, så kan du hos Hviid Advokater få yderst kompetent rådgivning i forbindelse med at opnå personskadeerstatning, således, at du kan opnå den størst mulige erstatning.

Få uforpligtende samtale

Det er helt uforpligtende og uden omkostninger at kontakte Hviid Advokater. Du skal blot udfylde en online formular via Hviid-erstatningsadvokater.dk, hvor du beskriver din sag. Derefter vil du blive kontaktet, tilbudt en gratis samtale og tilbudt en gratis forhåndsvurdering af din erstatningssag. Og du kommer ikke til at betale salær, hvis du ikke opnår erstatning. Dermed er du sikret at kunne få specialiserede erstatningsadvokater, der har stor erfaring i sager om personskadeerstatning.

Gode råd online

Online via Hviid-erstatningsadvokater.dk kan du få masser af gode råd i forbindelse med dine erstatningssager. Du kan blandt andet se en Youtube-fil, der blandt andet fortæller om de takster, som du har krav på at få. Men du kan også læse en række råd til, hvordan du skal forholde dig, hvis du kommer til skade. Du kan læse, at det er vigtigt at kontakte en skadestue eller din privatpraktiserende læge inden for 72 timer efter ulykken. Her skal du oplyse om samtlige skader og symptomer, du oplever og sørge for at disse tydeligt fremgår af jounalerne. Så skal du naturligvis anmelde skaden til de involverede forsikringsselskaber, og huske at være grundig og detaljeret til at beskrive skaden og symptomerne. Dette gælder både for en eventuel ansvarlig skadevolders forsikringsselskab og dit eget ulykkesforsikringsselskab. Og så bør du aldrig acceptere et tilbud fra forsikringsselskabet, før du har haft en erstatningsadvokat med på råd.