Få flotte lyse trægulve med afhøvling af gulve

Er du og din familie kommet i besiddelse af et hus eller en lejlighed med et originalt trægulv? Så er I faktisk heldige.

Rigtig mange originale trægulve – det vil sige gulve, som er lagt i forbindelse med at bygningen blev opført – er med årene gået til. Et trægulv holder ikke evigt. Men fælles for langt de fleste originale trægulve er at de holder en fantastisk kvalitet. I gamle dage, da træværk var standard gulvbelægning ved opførelse af boliger, brugtes kun det mest solide træ fra massive sorter. Det var jo meningen at gulvet skulle kunne holde i årtier – hvilket mange af disse gulve også har.

Til gengæld er mange originale trægulve kapslet inde under et tykt lag af mørk lak eller fernis. Dette er både godt og skidt. En tung lakering med mørk fernis har beskyttet gulvet gennem hele dets levetid, hvilket for visse originale trægulves vedkommende kan være mere end hundrede år.

Men det er de færreste som ligefrem synes at denne form for overflade klæder et trægulv. I moderne danske hjem er de lyse gulve der imod i højsædet. Og derfor ønsker I sikkert at slippe af med det mørke og tunge look til fordel for et lettere og lysere et af slagsen.

Få dit drømmegulv med en gulvafhøvling

Til dette formål bør du tilkalde en professionel gulvmand, som kan forestå afhøvling af gulve med efterfølgende afslibning og efterbehandling – for eksempel med sæbe eller en hvid pigmenteret lak. På den måde kan du forvandle det grimme, mørke gulv til en skønhedsåbenbaring af lækkert, velbevaret træværk. Ved en gulvafhøvling skrælles nemlig op til fem millimeter af gulvets overflade, hvilket er fuldt tilstrækkeligt til at fjerne det lakerede lag, så det flotte gulv atter kan komme til sin ret. Du kan altid få et uforpligtende tilbud på en professionelt udført gulvafhøvling via gulvafslibning-priser.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *