Fiks badekarret med reparation af emalje

Trænger badeværelset til en gevaldig opfriskning? Så er der sikkert meget, der skal gøres.

Mange badeværelser af ældre dato opfylder ikke nutidige krav til vådrums sikring, og derfor kan du godt påregne en større operation. Overvejer du i samme omgang til skrotte det gamle, gullige og skrammede badekar med en mere tidssvarende bruseniche, bør du dog tænke dig om to gange. Det kan godt være, at du igennem mange år ikke har brugt badekarret, netop fordi det ikke er særligt indbydende på grund af slitage.

Men er du fan af luksus og wellness, er det næsten synd at smide badekarret ud. Et badekar af en vis størrelse kan nemlig udgøre en fin ramme om en hyggelig hjemmespa, hvori du kan slappe af efter en hård og stressende dag. Det kræver blot en mindre renovering i form af emalje reparation – og så står dit badekar som nyt igen.

Føj værdi til din bolig med renovering af badekar

En anden fordel ved at lade badekarret reemaljere er at du faktisk kan gøre din bolig mere værd. Efterspørgslen på huse og lejligheder med eget badekar er nemlig støt stigende. Dette skyldes, at især børnefamilier sagtens kan se værdien af et funktionelt badekar i eget hjem. Ungerne synes, at det er langt sjovere at blive badet i et stort badekar med plads til såvel bobler som til legetøj, end i en balje i en snæver bruseniche.

Et badekar kan også anvendes til iblødsætning af store mængder tøj – noget som de fleste børnefamilier i ny og næ behøver. Og så vil mor eller far sikkert sætte pris på et afslappende karbad, når ungerne er lagt i seng. Derfor kan du vælge at lade badekarrets emalje reparere ved en dygtig og erfaren badekarsmaler.

Du kan læse mere, og få et godt tilbud, på ny-emalje.dk