Find en advokat i Aarhus med de rette kompetancer

Når du leder efter en advokat århus eller i øvrigt i en af de andre større danske byer. Så skal det naturligvis være en med de rette kompetencer. Disse kompetencer finder du på en lang række områder hos Hviid advokater. Her råder de over en række advokater med høj faglig kompetence og stor ekspertise. Hviid advokater har speciale indenfor mange områder, hvor erfaringen desuden er stor. Dermed kan de tilbyde gode ydelser til deres kunder. Hos Hviid er målsætningen ikke at tilbyde juridisk assistance indenfor samtlige juridiske området. I stedet tilstræbes at være bedst indenfor de dele af de juridiske, hvor de har en særlig kompetence. Disse områder er ejendomshandler, dødsbobehandling, entrepriseret, personskadeerstatning, retsager samt når det handler om testamenter og ægtepagter.

Eksperter i dødsbobehandling

Når det handler det juridiske arbejde ved dødsbobehandling, så kan du trygt overlade dette til Hviid advokater. I flere familier kan der opstå tvister, når arven skal fordeles, og der skal skiftes. For at undgå dette, er det en god ide at benytte en advokat til at tage sig af de juridiske. En advokat sikrer, at papirarbejdet udføres korrekt. Vælger du en advokat fra Hviid vil alle sager med skifteret og skat blive ordnet. Desuden assisteres ved salg af boets aktiver, og der behandles testamenter og andre områder.

Skal du købe bolig?

Har du overvejelser om at skulle købe bolig, så er det en god ide at tage kontrakt til en boligadvokat. På den måde sikrer du, at du har en med jurist viden, der varetager dine interesser ved bolighandlen. For det er vigtigt at gøre sig klart, at ejendomsmægleren varetager sælgers interesser, og at rådgivere i banker, forsikringsselskaber og finansieringsinstitutter primært har fokus på at sælge deres produkter. Til at gennemgå og optimere alle dine dokumenter og din finansiering, så skal du bruge en boligadvokat. Hos Hviid advokater har de 27 års erfaring på boligområdet i Aarhus, og kender alle områder af boligmarkedet i Danmarks næststørste by.

Hjælp ved din entreprise

Opstår der tvister i forbindelse med en entreprise, så er Hviid advokater stedet at henvende sig. Hos Hviid assisterer de både håndværksvirksomheder som bygherrer og entreprenører. Naturligvis repræsenteres altid kun en part i en tvist, så du kan være sikker på at din advokat 100 procent varetager dine interesser. Hos Hviid kan de føre retsager for dig, men også sørge for at udforme entreprisekontrakter. Tillige indbringes sager for Voldgiftnævnet, hvis der bliver behov for dette.