Find en pålidelig og rutineret tandlæge i Aarhus

20 maj 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Har du i mange år sprunget de årlige eller halv årlige tandlæge besøgene over? Så bør du faktisk så hurtigt som muligt få booket en tid til tandeftersyn og tandrensning hos din nærmeste tandlægeklinik.

Hvad kan tandlægen gøre for mig?

En tandlæges fremmeste opgave er at hjælpe sine klienter med at forebygge alvorlige lidelser i tænder og i tandkød. Den primære form for forebyggelse står du selv for, og består i daglig tandbørstning samt rensning med tandtråd.

Du bør dog lade denne rutine supplere med årlige eller halv årlige besøg på din faste tandlægeklinik. Her vil din tandlæge undersøge dine tænder grundigt, og afdække eventuelle forstadier til tandsygdomme eller lidelser i dit tandkød eller i dine gummer. Og så vil du få en grundig tandrensning som efterlade dine tænder skinnende blanke og din ånde frisk.

tandlæge aarhus

Få avancerede tandbehandlinger hos din tandlæge

Der ud over kan tandlægen hjælpe dig hvis skaden er sket, og du har fået et hul i en tand eller er kommet til skade med en eller flere tænder. Hvis der blot er tale om en overfladisk skade på tandens emalje vil denne højst sandsynligt kunne klares med oprensning og lapning med en plast fyldning.

Er tandens krone svært beskadiget kan denne slibes ned til en spids og forsynes med en kunstig tandkrone. Og hvis tanden ikke står til at redde for eksempel i tilfælde af at den er flækket fra krone til rod, kan din tandlæge hjælpe med isættelse af et såkaldt tandimplantat.

De fleste tandlæger kan også hjælpe med æstetiske behandlinger så som blegning eller retning af tænder. Du vil altid kunne få hjælp til udtrækning eller kirurgisk fjernelse af tænder, for eksempel visdomstænder, samt selvfølgelig rodbehandlinger. Og mange tandlæger fremstiller også snorkeskinner.

Du kan finde din lokale tandlæge i Aarhus på Clemens Torv – læs mere på https://clemenstand.dk/.

Flere Nyheder