Føj værdi til din bolig med en overdækket terrasse

27 juli 2021 Astrid Pedersen

Skal din nye træterrasse være en overdækket én af slagsen? Så bør du læse med i det følgende.

Hvem kan hjælpe mig med at bygge en flot overdækket terrasse?

Når du står for at skulle opføre en overdækket terrasse på din ejendom kan du med fordel tage kontakt til tømrermester Andreas la Cour.

Andreas la Cour er blandt andet specialist inden for overdækket terrasse konstruktion, og har mange flotte terrasser på samvittigheden. Med Andreas la Cour til hjælp vil du med sikkerhed få en overdækket terrasse som lever op til samtlige gældende krav til sikkerhed og kvalitet.

Din terrasse vil overholde eventuelle regler for tilbygning, og alle nødvendige tilladelser vil være indhentet inden arbejdet påbegyndes. Dette er din sikkerhed for at din overdækkede træterrasse vil kunne stå i mange år uden at du behøver frygte hverken sammenstyrtninger eller repressalier. Og så kan du roligt læne dig tilbage og nyde samtlige årstider på din lækre overdækkede terrasse.

En overdækket terrasse fra Kun Terrasser ApS er en investering i din bolig

Andreas la Cour er indehaver af virksomheden Kun Terrasser ApS som igennem de seneste mere end ti år udelukkende har beskæftiget sig med design og konstruktion af træterrasser – her under en del overdækkede terrasser.

Tømrermester Andreas la Cour er verdensmester i at se muligheder i de forskellige boliger til hvilke han designer de unikke og eksklusive træterrasser. Med en overdækket terrasse fra Andreas la Cours hånd får du således ikke blot den perfekte ramme om sommerens mange familie aktiviteter så som solbadning, hygge, leg og fælles måltider. Du får også en langsigtet investering i din ejendom.

Din nye terrasse vil med sikkerhed kunne tilføre boligen ekstra værdi og således på mange måder udgøre et ubetinget aktiv for denne. Du kan læse mere, og se de mange flotte træterrasser, på kun-terrasser.dk

Flere Nyheder