Kom hurtigt i job med et spændende jobsøgningskursus

Leder du efter et nyt job – og har du været jobsøgende igennem længere tid? Så ved du sikkert alt om, hvor svært det kan være at trænge igennem til potentielle arbejdsgivere, og det bliver langt fra lettere som tiden går.

Ledighed er en svær situation for alle

Alting tyder nemlig på at jo længere man er væk fra arbejdsmarkedet, des sværere bliver det at vende tilbage og finde fodfæste i en fast stilling på ny. Det har altid været nemmere at finde et job hvis man allerede er i beskæftigelse i forvejen.

Dette kan måske virke uretfærdigt og meningsløst, da det at miste sin stilling ikke er ensbetydende med at miste sine kompetencer. Men det er et faktum at arbejdsgivere foretrækker at ansætte personer som kommer fra en anden fast – og helst lignende – stilling.

Derfor vil du muligvis opleve at du bliver valgt fra i jobsøgnings situationer, til fordel for kandidater som stadig er i fast stilling. Og dette gælder uanset om du er leder, nøgle person eller menig medarbejder i virksomheden.

Lad en professionel jobsøgnings konsulent hjælpe dig med at søge job

derfor handler det om at komme hurtigt videre efter en afskedigelse. Det er en fejl at tro at en pause på et par måneder vil tjene dig til dit bedste – i hvert fald hvis du ønsker at fortsætte din karriere. Derfor bør du hurtigst muligt komme op på hesten og i gang med jobsøgningen. Og her er det en rigtig god idé at tage imod al den professionelle hjælp du kan få.

Hos Lundquist Consult kan du få kyndig assistance til såvel udfærdigelse af jobansøgning som tilpasning og opstilling af CV. Dette sker på et spændende og berigende jobsøgningskursus i Brøndby af 6 ugers varighed hvor du får de bedste redskaber og værktøjer til at komme hurtigt videre i din nye faste stilling. Læs mere på lundquistconsult.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *