Leder du efter en møbelpolstrer på Bornholm?

04 december 2021 Agner Clausen

advertorial

Leder du efter en møbelpolstrer på Bornholm? Så er du kommet til den rigtige! Bornholms Møbelpolstrer Christina Tidemand Greth er fagmand med stort F. Der er tale om professionalisme ud til fingerspidserne. Hun er egentlig skrædder og er desuden udlært i traditionel møbelpolstring, hvilket har lagt og en god og solid base for hendes virke som møbelpolstrer.

Der er i princippet ikke den opgave, hun ikke kan påtage sig. Qua hendes ekspertise, erfaring og dygtighed har hun bidraget med sine kompetencer som skrædder til både TV- og teaterproduktioner blandt andet TV-serien Badehotellet. Christina Tidemand Greth er en dame, der ikke går på kompromis, og derfor bestod hun sin læretid hos Tapetserer Mette Palsteen i København med højeste udmærkelser. Siden august 2020 har hun etableret sig som selvstændig møbelpolstrer på Bornholm med eget værksted. Virksomheden vokser stille og roligt, og det siger sig selv, at bornholmerne er glade for at have fået en kompetent fagperson til øen.

image

Møbelpolstring uden kompromis!

Hvad kan Christina Tidemand Greth byde på? Som møbelpolstrer kan hun tage sig af både ældre og moderne møbler. Hun polstrer gerne dyre designermøbler, men kaster sig med samme entusiasme og professionalisme over arvestykker, som “kun” har affektionsværdi. Naturligvis deler hun gerne ud af sine kundskaber og hjælper dig med at finde et møbelstof, som passer til dit møbel og din smag. Foruden egentlige møbelpolstringsopgaver påtager Christina Tidemand Greth sig også syarbejde, fx af puder, gardiner, forhæng, sengetæpper, lampeskærme og lignende. Hendes baggrund som skrædder gør, at du helt trygt kan lægge opgaven i hendes hænder. Også her står hun til rådighed med gode råd og kyndig vejledning.

Godt håndværk er i Christina Tidemand Greth verden ikke foreneligt med at springe over, hvor gærdet er lavest. Den helt igennem kompromisløse tilgang gør, at du med tryghed kan overlade dit klenodie i Christina Tidemand Greths kyndige hænder.

Flere Nyheder