Lej professionelt firma til at flytte din båd

16 januar 2022 Emilie Jacobsen

advertorial

Skal du have flyttet din båd, vil du selvfølgelig ikke have et hvilket som helst firma til at gøre det. Det er vigtigt, at det er et firma, der har godt styr på, hvordan de skal flytte en båd. Dermed kan du være sikker på, at der ikke kommer til at ske noget med båden under transporten. Hele grunden til, at du gerne vil have et professionelt firma til at flytte din båd, er jo nok, at du vil være sikker på, at der ikke sker noget med den. Derfor er det også vigtigt, at du vælger det rette firma. 

Leder du efter en vognmand i Sønderborg og omegn, der kan flytte din båd, kan du for eksempel se nærmere på Keldorf Transport. Det er et stort firma, hvor de har meget erfaring med at flytte både. De kan derfor nemt og hurtigt hjælpe dig med at flytte din båd trygt og sikkert fra det ene sted til det andet. Det er rart for dig at vide, at båden er i helt trygge hænder. 

image

Få din båd opbevaret på land vinteren over

Når det bliver vinter, og du ikke længere kan sejle i din båd, er det smart for dig, at du får opbevaret den på land i stedet for at have den liggende i vandet. Når den bliver opbevaret på land, vil vind og vejr nemlig ikke tære nær så meget på den, som hvis den lå i vandet. Lader du den ligge i vandet, vil du derfor skulle tjekke til den mange gange i løbet af vinteren. Det kan for eksempel være, hvis det har været voldsomt blæsevejr. 

Udover at Keldorf Transport kan stå for at flytte din båd, kan de faktisk også stå for at opbevare den om vinteren. Der er både el og vand der, hvor de opbevarer bådene. Du har derfor stadig mulighed for at gå og pusle med forskellige projekter. 

Flere Nyheder