Nyd dine nye gyldne trægulve

04 april 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Noget af det smukkeste ved en bolig er, hvis gulvene er af træ og de står smukke, gyldne og varme. Ofte vælger mange at få gulvene afslebet i forbindelse med en flytning. Det skyldes at det er besværligt og tidskrævende at tømme et rum af gangen og så få det afslebet. Alternativ kan man vælge at tømme hele boligen og så tag på ferie imens gulvene bliver afslebet. 

Det er muligt selv at slibe gulvene, men man skal være opmærksom på, at det er et tidskrævende arbejde og der derfor ikke er meget at spare ved selv at kaste sig ud i projektet. Vælger du selv at slibe gulvene er det vigtigt at du har forberedt godt før du går igang. Det vil spare dig for penge og give dig et flottere gulv. Du kan læse mere her om gulvafslibning hos gulvkanonen.dk.

gulvafslibning på Sjælland

Den vigtige forberedelse

Vejen til et flot gyldent trægulv går igennem en omhyggelig forberedelse. Samtidig er der penge at spare, da uret begynder at tikke, så snart du forlader butikken med afslibningsmaskinen. 

Start derfor med at vaske gulvene godt og grundt, så de er fri for skidt og snavs. Er gulvene ikke rene vil snavset blive slebet ned i gulvene under afslibningen. Gå bagefter gulvene igennem for løse søm og bank dem på plads. Det har tre formål. Er der løse søm vil det ødelægge det dyre sandpapir og du vil blive nød til at stoppe op og udskifte det. Jo flere gange du skal stoppe maskinen, jo mindre pænt vil dit trægulv ende med at blive. Det har den fordel, at du samtidig slipper for gulve der knirker. 

Hæng løse ledninger op, igen så du ikke skal stoppe afslibningsmaskinen for at flytte ledningen og er det muligt så fjern gulvpanelerne, så du har mulighed for at komme helt ind til væggene.

Flere Nyheder