Overblik over spil med de største aktører

Nogle gange kan der gå lidt jantelov i den, og man hører folk brokke sig over, at visse spilfirmaer sidder på for store markedsandele af det onlinespilmarked, der findes.

Det kan betegnes som en dansk tendens, hvor vi ofte forsøger at fokusere på de negative aspekter ved en sag, for ofte kan der jo være en god grund til, at nogle spilaktører besidder så store aktier, er børsnoterede og ejer mange andre underselskaber: De gør det ganske enkelt godt som firma.

Sådan et firma er Amaya Gaming.

Ringer det ikke lige den store klokke, når deres navn nævnes?
Sådan er det tit med de store selskaber, der håndterer de “mindre” selskaber: De er ikke rigtig ude at promovere sig selv, da de lægger fokus på deres forretning og deres underselskaber.

Men du må garanteret have hørt om Full Tilt Poker og Poker Stars, hvis du bare interesserer dig den mindste smule for poker og/eller onlinegaming generelt.

De firmaer er faktisk ejet af Amaya Gaming. Amaya Gaming købte nemlig Full Tilt Poker og Poker Stars tilbage i 2014 for hvad, der svarer til fem milliarder kroner. Det er altså imponerende af et firma, der blot blev grundlagt ti år tidligere, nemlig i 2004.

Der er som sagt en grund til, at de er så gigantisk en aktør på spilmarkedet, for det er ikke kommet af griskhed fra deres side. Deres strategi er godhjertet og kommer simpelthen af at udvikle de bedste spil via den nyeste teknologi med den flotteste grafik, der kan give den bedste spiloplevelse for brugerne.

De har begået sig med pokerspil og lottospil, men var du klar over, at deres spilunivers også tæller spil, der har kendte figurer som omdrejningspunkt?

Blandt andet kan man spille forskellige spil fra Amaya Gaming, der inkluderer kendte ansigter som Forrest Gump og Kaptajn Nemo. 

Så et formentlig ukendt navn som Amaya Gamning laver spil med meget kendte navne som centrum.