Priser på Krydsord

Som overskriften antyder kan vi godt forstå, hvis du nu tror, at denne artikel skal til at handle om, hvad prisforskellen er på de forskellige fysiske blade på krydsord ude i butikkerne.

Men der tager du fejl.

Vi skal i denne artikel tale om, at der er forskel i prisen på de krydsordsopgaver, man kan finde online på nettet.

Krydsord er et hyggeligt spil med hjernebrud i forskellige sværhedsgrader, man både kan bruge til at holde hovedet ved lige og som generel underholdning. 

I nyere tid har man set, at især ældre og mere statiske spil som Keno, Bingo og netop Krydsord har vundet indtog på det onlinemarked, hvorfor aldersgruppen til disse opgaver har fået en hidtil uset spændvidde, end tilfældet måske tidligere har været.

På samme måde, som at der findes forskellige sværhedsgrader til de forskellige krydsord, så findes der også prisforskelle på at løse krydsord, der kan variere fra helt gratis til en håndfuld kroner.

Dette gælder både i en dansk og i en engelsk variant. Du kan finde hjemmesider på nettet, hvor du kan løse både danske og engelske krydsord gratis og således få afprøvet dine evner i begge sprog.

En mindre detaljeforskel på de engelske og danske opgaver er, at hvor man i de danske varianter ofte finder spørgsmålene inkluderet i selve krydsordet, så er det mere kutyme i de engelske versioner, at spørgsmålene er placeret ved siden af selve svarfeltet.

Så kan man måske undre sig over, hvorfor man skulle betale penge for noget, der helt lovligt også kan gøres gratis, men det hænger sammen med forskellen på opgaven og producenterne bag.

Blandt andet kan du via et firma, der også laver krydsords-magasiner i fysisk form herhjemme, købe nogle udgaver online, hvilket giver en del genkendeligehed for de vante brugere af krydsord.

Så er der også anderledes opgaver at hente, end man kan finde ved de gratis versioner af krydsord, når man vælger at betale penge for det.