Renovation af dit hjem – Gulvafslibning

Gulvafslibning – Den nemme vej, til et velplejet hjem 

Træværk er altid en smuk bestanddel af et hjem. Det giver en varm og naturlig stemning til dit hus/lejlighed, hvis dette altså har modtaget den rigtige pleje og omsorg. Omvendt kan et gulv som har modtaget en masse slid, måske endda over mange år, få udseendet af din bolig til at syne mindre vedligeholdt.

Derfor er det altid et klogt valg at kontakte et professionelt gulvfirma, når du går med tanker om renovation. Man kan som privatperson godt forsøge selv at afslibe/afhøvle sit eget gulv, men uden tekniske kompetencer og professionelt maskineri, vil dette hurtigt blive en tidskrævende og omfattende opgave. Dertil sagt bliver resultatet ikke nødvendigvis, som det ellers var tiltænkt.

Er du allerede gået i gang og sidder fast i dit “gør-det-selv”-projekt? Frygt ikke, vi er her for dig, så din renovation igen vil komme på ret kurs. Udover vores gulvarbejde, tilbyder vi også afslibning af trapper, bordplader og træterasser, så hele dit hjem kan blive forskønnet.

Alt du skal gøre, er blot at spørge. Dertil udfører vi også malerarbejde, hvilket vil efterlade dit hjem frisk og vedligeholdt. 

Vores professionelle og erfarne medarbejdere er eksperter, i at forbinde alle detaljer og få dem til at gå op i en højere enhed. Derfor skal du som kunde blot fokusere på de ting som er vigtige for dig, velvidende at du er i trygge hænder. Som kunde hos os er du dækket af vores tilfredshedsgaranti. Denne omfatter 3 års garanti på alt udført arbejde og vi tager ikke imod betaling, før du har tilset og er tilfreds med resultatet. 

De services vi kan tilbyde, til at renovere dit gulv er: 

  • Maling af hus
  • Maling af lejlighed
  • Maling af vægge og lofter
  • Maling af træværk
  • Spartling af vægge
  • Opsætning af filt

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, på de opgaver du ønsker udført? Så vil vi anbefale at gå ind på vores hjemmeside, hvor du vil finde al den nødvendige kontaktinformation. Her vil du også kunne læse kundeanmeldelser, fra alle vores tilfredse kunder, fra hele Danmark. https://gulvkanonen.dk/