Spot på designlampe

27 maj 2019 Pia Søgaard
Spot på designlampe

Som taget ud af en smuk vintage-bil og sat på en solid stålfod er Flos Taccia lampen et kunststykke i sig selv. Den projektørlignende lampe er unik og nyskabende – og alligevel baseret på retro-inspirerede designikoner. Den overraskende belysning fra lampen vil til enhver tid tiltrække opmærksomhed og positiv overraskelse: “Projektøren” udsender et roligt og diffust lys – fra siderne!

Elegant ekstravagance

Flos Taccia lampen er ikke den diskrete lille bordlampe, som man overser på skænken – den er det dekandente, unikke og elegante indslag, der stjæler al opmærksomhed og skaber nysgerrighed hos de fleste. Formet som lygten fra en fin gammel vintagebil og med en fod som en ståludgave af en græsk søjle, ligner Taccia lampen mest af alt en flot pris for noget ekstraordinært. Den runde opadvendte lampeskærm i håndblæst glas kalder næsten på et kig – men mod forventning er det siderne, der er lavet af transparent glas, og ikke toppen af skærmen, der udsender lyset. Hvad der ligner en projektør er således det modsatte – en lampe, der lyser ind i sig selv og kaster et diskret lys ud gennem de transparente glassider.

Italiensk kvalitet

Flos velkendte italienske kvalitet efterlader heller ikke i Flos Taccia lampen mangler omkring detaljer og gennemtænkt design. Det industrielle look gør lampen anvendelig i det private hjem såvel som på kontoret, Og med sort eller helblank fod matcher lampen enhver farveskala i indretningen. Vælg mellem 3 størrelser, og brug lampen som skulpturel belysning på reolen eller som hjørnebelysning på gulvet nær loungeområdet. Naturligvis med energibesparende LED pære og rengøringsvenlige materialer. Flos har tænkt på det hele i den lille ‘spot’-lignende lampe og skabt et bemærkelsesværdigt stykke brugskunst, der ikke undgår manges opmærksomhed. Giv køkkenet et pust af industri-feel eller lad den italienske kvalitet ose i ungdomsboligen. Brug Taccia lampen som natbordslampe eller diffus belysning under det moderne maleri. 

  

Flere Nyheder