Vær åben omkring, hvor du bor

Mange tror, at det kan være tæt på umuligt at finde en ny bolig. Og ja, hvis ønsket er en stor og billig herskabslejlighed en spytklat fra rådhuspladsen, kan det godt blive svært, men er du åben for at flytte ud af byen, kan du relativt nemt finde en bolig.

Ofte en bolig der både er større og billigere end dem, man kan få i byerne. Det kan derfor ofte godt betale sig at undersøge boligmarkedet i provinsen, når man leder efter en ny.

Det kan man blandt andet gøre her https://www.nrsb-boligselskab.dk/.

Mere end blot økonomi

Der er flere gode grunde end blot økonomi og det at det er nemt at finde en bolig til, hvorfor man bør overveje at flytte til provinsen. 

Kommunerne er klar over at de skal tilbyde noget ekstra for at tiltrække borgere og virksomheder til kommunen. Derfor tilbyder de blandt andet at introducere nye borgere for omegnens virksomheder. Det har den fordel at det giver både borgere og virksomheder til byen.

Borgerne fordi de har mulighed for at finde spændende og relevant arbejde. Virksomhederne som i nogle tilfælde frygter at de ikke kan tiltrække kvalificeret arbejdskraft, men er tiltrukket af de muligheder de har for enten mere plads eller billigere husleje også tør flytte.

Det er et samarbejde som alle får noget ud af det. Borgerne som frygter at de ikke kan finde arbejde kan få arbejde uden at skulle pendle. Virksomhederne får kvalificeret arbejdskraft. Kommunen nye borgere til byen og boligselskaberne mulighed for at udleje deres boliger ud.

Som børnefamilier er der også mange gode grunde til at flytte. Dagsinstitutionerne har en bedre normering, skolerne er nye og har ikke atlas helt tilbage fra før anden verdens krig hængende og der er ofte et godt tilbud af fritidsaktiviteter. Aktiviteter som både børn og vokse kan benytte sig af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *