Wallstickers – sjov og spændende vægdekoration

08 januar 2021 Astrid Pedersen

Det kan godt være svært at finde nye spændende måder, hvorpå du kan dekorere væggene i dit hus eller i din lejlighed. Men hvis du tænker en smule ud af boksen er der faktisk mange muligheder. Du kan for eksempel finde et flot nyt tapet som alternativ til de malede vægge – eller du kan dekorere med smarte og billige wallstickers som er nemme at sætte op og fjerne igen.

Find flotte wallstickers til familiens køkken

Mangler du idéer til dekoration af de kedelige hvide vægge i køkkenet? Så kan du overveje smarte wallstickers. Wallstickers til køkkenet er en hel kategori for sig.

Foruden at være dekorative kan køkken wallstickers nemlig også tjene indtil flere praktiske formål. Du kan for eksempel vælge en wallsticker som er en ugeplan hvor familiens medlemmer med Posca tusser kan anføre deres gøremål eller pligter på daglig basis. Denne type wallstickers er på én og samme tid praktisk og dekorativ.

Du kan også vælge en wallstickers som afbilder udskæringer på forskellige dyr eller diverse frugter, grøntsager, urter og krydderier. Og endelig findes der wallstickers i tekst format som angive opskriften på familiens favorit retter. Med en sådan wallstickers behøver du ikke at slå op i kogebogen hver gang du skal røre en fars til frikadeller, eller en dej til boller.

Wallstickers til børneværelset – søde, sjove og lærerige

Du kan også vælge at dekorere de mindstes værelser med fine og finurlige wallstickers. Her kan du vælge og vrage i et kæmpe udvalg af wallstickers med dyre, eller med de elskelige tegneserie figurer fra børnenes yndlings serier. Og du kan opsætte wallstickers som afbilder alfabetet eller talrækken, så de små kan lære tal og bogstaver at kende mens de opholder sig på værelset.

Find et stort udvalg af wallstickers til alle stuer og værelser på sohu-shop.dk

Flere Nyheder